Na kratko

13. krog KK Lindau

By on februar 21, 2017

KK Lindau : PŠK Ljutomer  77: 69 (22:12, 19:20,17:11,21:26)

Statistika in rezultat tekme je na:

http://pkl.si/?sp_event=2916

Komentar tekme:

Tekma, ki za nas domačine ni odlačala o ničemer, je bila polna naboja in tekmovalnega duha . Začetek tekme je bil za domačine zelo uspešen, saj smo povedli  z 19 : 4 in  si s tem pridobili nekoliko več samozaupanja za nadaljevanje tekme.Četrtino smo končali z 10 točkami prednosti odločeni, da z borbeno in preudarno igro ne zapravimo doseženega točkovnega naskoka.Gostje so drugo četrtino začeli mnogo bolj agresivno, zadevati so, toda zbranost nam ni popustila, tudi mi smo zadeli nekaj metov za tri točke in do polčasa obdržali prednost 9 točk.

Vedeli smo, da bo drugi del tekme še težji, toda s sproščeno igro, dobrim zadevanjem iz vseh položajev in agresivno consko obrambo ustavili nalete Lotmeržanov. 15 točk prednosti v zadnji četrtini je bila prednost, ki  smo jo uspeli s preudarno igro kljub nekaj nerazumljivim osnovnim napakam zadržati in zasluženo zmagati.

Za zmago je bi najzaslužnejši igralec Stanko Tuksar,ki je vodil večino napadov moštva, zadeval, ko je bilo najpotrebneje, ob sebi pa je imel tudi razigrane soigralce, ki so ga s koši dopolnjevali.

Zapisal: Velimir Horvatič

You must be logged in to post a comment Login